Acasă Sport Fotbal - Alb-albaștrii, perdanți pe linie la Praga

Fotbal – Alb-albaștrii, perdanți pe linie la Praga

-

Juniorii sub 17 ani ai CS Universitatea Craiova au suferit trei înfrângeri în cele trei meciuri disputate astăzi, la Praga, la All Star Cup. În prima parte a zilei, elevii lui Mugurel Gușatu au fost învinși la limită, scor 1-0, de Olympique Marseille și Dukla Praga, iar în ultimul meci a fost 2-0 pentru mexicanii de la UNAM Pumas. Antrenorul Mugurel Gușatu a rulat tot lotul avut la dispoziție. Prima zi a turneului praghez a fost pentru stabilirea capilor de serie și a grupelor, competiția propriu-zisă începând practic mâine.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.