8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Iordănescu: Din cauza accidentărilor nu pot să dau nici măcar o echipă probabilă

Fotbal – Iordănescu: Din cauza accidentărilor nu pot să dau nici măcar o echipă probabilă

FOTBAL - VIOREL MOLDOVAN - ANTRENOR - TINERET

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu (foto), a declarat, astăzi, la plecarea spre Belfast, că din cauza accidentărilor nu poate anunţa nici măcar o echipă probabilă pentru întâlnirea cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European din 2016. „Din nefericire, sunt foarte multe probleme în ceea ce priveşte starea de sănătate a băieţilor noştri. Faţă de ultima conferinţă de presă au apărut şi alte incertitudini şi din această cauză nu pot să dau acum nici măcar o echipă probabilă de start”, a spus „Generalul”, citat de Mediafax.

Selecţionerul a afirmat că jucătorii Lucian Sânmărtean şi Răzavn Raţ, care s-au tratat în Serbia la vraciul Marijana Kovacevici, au început pregătirea, dar se antrenează separat. „Sânmărtean şi Raţ s-au întors din Serbia, dar îmi e greu să spun în momentul de faţă situaţia lor exactă. Decât că au început pregătirea, dar sub un program separat făcut de medicul nostru. Pe lângă cei doi, a mai apărut la antrenamentul de ieri o problemă şi la Florin Andone. Pe de altă parte, începând de marţi Keşeru a intrat în program normal cu echipa, dar la anumite exerciţii a fost menajat”, a precizat Iordănescu.

„Suntem încrezători chiar dacă avem aceste dificultăţi în a alcătui cel mai bun 11. Ne dorim să facem o partidă bună şi să rămânem în fruntea grupei. Următoarele trei jocuri sunt extrem de importante, deci nu cred că acest prim joc va rezolva în mare parte problema calificării. E cea mai complexă situaţie de când sunt selecţioner. Pentru că cea mai delicată a fost cea de acum mulţi ani, când am jucat fără 13 jucători în Armenia. Acum a fost o situaţie mai complexă şi includ aici programul, pentru că nu am putut să facem ceea ce ne-am dorit şi faptul că jucătorii au venit în etape la echipa naţională”, a declarat Iordănescu.

Delegaţia României a plecat, astăzi, cu un charter spre Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord, din grupa F a preliminariilor CE din 2016, ce se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Windsor Park”, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS