18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Trupa lui Calafeteanu continuă cursa spre titlul național

Fotbal – Trupa lui Calafeteanu continuă cursa spre titlul național

Juniorii C de la CS Universitatea Craiova au trecut de faza zonală de la Reșița (foto: csuc.ro)
Juniorii C de la CS Universitatea Craiova au trecut de faza zonală de la Reșița (foto: csuc.ro)

Juniorii C de la CS Universitatea Craiova s-au calificat la turneul semifinal după ce au câștigat astăzi faza zonală de la Reșița. Trupa lui Marian Calafeteanu și-a asigurat locul în primele opt echipe ale țării, după ce s-a impus în finală, cu 2-1, în fața celor de la CSS Slatina, grație reușitelor lui Dobre și Gîrbiță.
Marian Calafeteanu a mizat pe: Costoaie – Olteanu, Constantinescu, Sima, Vadasis – Screciu, Dobre, Nichifor – Mitruscsak, Zbona – Gîrbiță. Pe parcursul finalei au mai intrat: Șerban, Mihăilă, Cojocaru.
„Am început mai temători, miza jocului spunându-și cuvântul. Dar pe parcurs am intrat în joc și am reușit să ne impunem. Bine, am ratat și extrem de mult, am avut patru șanse singur cu portarul, pe o căldură fantastică“, a declarat Calafeteanu, pentru site-ul clubului.
În primele trei jocuri din grupă, craiovenii au dispus cu 3-1 de Electrica Timişoara, cu 3-0 la “masa verde” de CSM Şcolar Reşiţa și cu 3-1 de Pandurii Târgu Jiu.
Pentru alb-albaștrii urmează turneul semifinal, ce se va disputa în perioada 13-17 iunie, componența celor două grupe urmând să se stabilească zilele următoare. Finala Campionatului Național este programată pe 21 iunie, la București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS