15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Jucătorii echipei Juventus, aşteptaţi de sute de fani la revenirea la Torino

Fotbal – Jucătorii echipei Juventus, aşteptaţi de sute de fani la revenirea la Torino

Jucătorii echipei Juventus au fost aşteptaţi de sute de fani la Torino, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost învinşi în finala Ligii Campionilor de la Berlin, scor 3-1, în faţa formaţiei FC Barcelona, informează Mediafax. Sute de fani au fost prezenţi la aeroportul Caselle, în toiul nopţii, pentru a-şi aplauda favoriţii reveniţi de la Berlin. „Campionii Italiei suntem noi” şi „Suntem mândri de voi”, au scandat fanii torinezi.

Juventus le-a adus un omagiu tifosilor, într-o postare în care a scris: „O echipă minunată are fani minunaţi”.
Căpitanul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon (37 de ani), a declarat că ajungerea în finala Ligii Campionilor oferă încredere şi speranţă formaţiei sale, subliniind că speră ca în două-trei sezoane să-şi transforme alte vise în realitate. „Au fost vreo zece minute când am crezut că putem câştiga şi chiar atunci am pierdut. Ar fi fost extraordinar să câştigăm. Nu am reuşit, dar nu pentru că nu am încercat. Barcelona este cea mai bună echipă din lume şi rezultatul este este corect. Această performanţă ne dă încredere şi speranţă. Vom rămâne la acest nivel sezonul viitor şi poate în doi-trei ani voi reuşi să transform alte vise în realitate”.
Buffon a fost încântat de reacţia fanilor torinezi la finalul meciului: „În fotbal, ca şi în viaţă, sunt momente de mare bucurie şi clipe în care eşti dezamăgit. Am sărbătorit multe înainte de această înfrângere. Am fost foarte fericiţi de reacţia fanilor noştri la finalul meciului. Asta înseamnă că în sport nu contează doar victoriile”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS