10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii intră primii în vacanță

Gorjenii intră primii în vacanță

Pandurii Târgu Jiu susține astăzi, de la ora 16.45 (Digi Sport / Dolce Sport), la București, contra Rapidului, ultimul joc din ediția 2014/2015 a Ligii I. Ținând cont că gorjenii s-au salvat de la retrogradare, iar giuleștenii au retrogradat de două etape, partida se anunță destinsă și cu siguranță tehnicienii celor două formații vor utiliza fotbaliști care au evoluat mai puțin în acest sezon.
„În vacanță se va intra imediat după meciul din Giulești, unde îmi doresc să obținem un rezultat pozitiv. Vacanța este foarte scurtă“, a anunțat antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu.
Disputa cu Rapid este însă foarte importantă pentru craioveanul Mihai Roman, atacantul pandurilor fiind înscris în cursa pentru titlul de golgheter al României, având 16 goluri în acest sezon, pe primul loc regăsindu-se francezul Gregory Tade, de la CFR Cluj, cu 18 reușite. Roman ar trebui să marcheze de trei ori, așa cum a făcut-o în meciul trecut, cu CSMS Iași, iar Tade să nu înscrie în disputa de sâmbătă, de pe „Extensiv“, cu CS Universitatea Craiova.
„Îl felicităm pe Mihai Roman, a fost cel mai bun an al lui de până acum“, a punctat Edi Iordănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS