15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSCM înfruntă Dunărea Brăila

SCM înfruntă Dunărea Brăila

Andreea Ianași (la minge) și colegele sale încearcă să ducă în decisiv confruntarea cu Dunărea Brăila
Andreea Ianași (la minge) și colegele sale încearcă să ducă în decisiv confruntarea cu Dunărea Brăila

Handbalistele de la SCM Craiova au astăzi meci acasă. Fetele lui Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora întâlnesc, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă formația Dunărea Brăila, în meciul al doilea din turul al treilea din play-off-ul Ligii Naționale, miza fiind locurile cinci-șase.
Brăila conduce cu 1-0 după ce vineri s-a impus cu scorul de 32-29, iar, dacă astăzi va câștiga, va încheia sezonul pe locul cinci. Dacă, în schimb, Ane Eidem și colegele sale vor câștiga partida, joi va avea loc, tot în Bănie, meciul trei, decisiv.
În sezonul regulat din Liga Națională, SCM s-a impus pe teren propriu cu scorul de 22-16, iar în retur Dunărea Brăila a câștigat la limită, scor 26-25.
Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a încheiat ieri campionatul cu o victorie, scor 32-27 (15-15), obținută în deplasarea de la CH CSU Politehnica. Elevii lui Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu se află pe locul șase la finalul acestei ediții de campionat al Diviziei A, seria B, cu 15 victorii, 11 înfrângeri și un total de 45 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS