Acasă Sport Fotbal - CS Podari și-a îndeplinit misiunea (galerie foto)

Fotbal – CS Podari și-a îndeplinit misiunea (galerie foto)

-

Ionuţ Şerban a şutat perfect din lovitură liberă (Alexandru Vîrtosu)
Ionuţ Şerban a şutat perfect din lovitură liberă (Alexandru Vîrtosu)

CS Podari s-a impus cu scorul de 3-0 în partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei CN „Dinicu Golescu” Câmpulung, contând pentru etapa a 25-a din Liga a III-a, seria 3.

Oaspeții au avut șansa deschiderii scorului în minutul 13, dar Anghelina a șutat mult peste poartă dintr-o lovitură de pedeapsă, dictată în urma unui fault clar comis de Mecea asupra lui Mazarache. Doljenii s-au trezit apoi și au căutat golul, dar nici Preda și nici Claudiu Ștefan nu au reușit să păcălească defensiva musceleană. Podărenii au intrat, totuși, la cabine cu un avantaj minim, după un gol superb al lui Costi Răduț, care l-a executat pe Moise cu un șut la colțul lung, de la 14 metri lateral stânga (’40, 1-0).

La reluare, cele două echipe au jucat pe contre, însă cei care au punctat au fost podărenii. Răduț a fost faultat în marginea careului mare, iar Olivian Surugiu a executat perfect, la bara din dreapta portarului (’57, 2-0). Revenit pe teren după o lungă perioadă de covalescență, Ionuț Șerban a închis tabela cu un șut bine plasat dintr-o lovitură liberă de la 18 metri (’85, 3-0).

CS Podari: Mecea – Ciocârlă, Dina, Rioșanu, Ciocioană – Dragomir – Surugiu, D. Stancu, Preda, Răduț (’73, I. Șerban) – Cl. Ștefan. Antrenor: Dragoș Bon.

Câmpulung: Moise – Milosi, Leca, Vaciu, Chira  (’53, Florescu) – Mihăilescu – Păun, Jenaru (’61, Mahu), Panait, Anghelina (’46, Ion) – Mazarache. Antrenor: Alecsandru Popovici.

Cartonașe galbene: Mecea, Preda, Ciocioană / Jenaru, Leca.

Au arbitrat: M. Barbu – I. Dumitru, P. Geambazu.

Observatori: L. Moisescu, S. Găman.

În urma acestui succes, CS Podari s-a salvat de la retrogradare.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0017

_DSC0019

_DSC0020

_DSC0022

_DSC0023

_DSC0024

_DSC0027

_DSC0029

_DSC0030

_DSC0032

_DSC0034

_DSC0037

_DSC0039

_DSC0040

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.