10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - EXCLUSIV: Andrei Dumitraș s-a operat de menisc și a încheiat sezonul

Fotbal – EXCLUSIV: Andrei Dumitraș s-a operat de menisc și a încheiat sezonul

Andrei Dumitraș va lipsi din lotul alb-albastru la ultimele două jocuri din ediția 2014/2015 a Ligii I (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Dumitraș va lipsi din lotul alb-albastru la ultimele două jocuri din ediția 2014/2015 a Ligii I (foto: Alexandru Vîrtosu)

Fundașul dreapta al CS Universitatea Craiova, Andrei Dumitraș, s-a operat astăzi, la București, de menisc la piciorul drept, și va rata ultimele două meciuri din acest sezon ale Ligii I, cu Ceahlăul Piatra Neamț și CFR Cluj. Dumitraș a vorbit cu GdS imediat după ce a ieșit din intervenția chirurgicală și a explicat de ce nu a așteptat să se încheie sezonul. „Tocmai m-am operat de menisc, acum sunt în pat, la o clinică din București. Am avut probleme mai de mult și am decis, împreună cu staff-ul tehnic și cel administrativ, să mă oprez acum, chiar dacă mai sunt două etape, ca să pot să prind toată pregătirea de vară apt 100%. Intervenția a făcut-o domnul doctor Doru Filipescu și îi mulțumesc pe această cale. O să încep recuperarea de luni, așa am înțeles, pentru că nu a fost ceva deosebit de grav. Din câte am auzit este printre cele mai ușoare operații la un sportiv”, a declarat Andrei Dumitraș, pentru GdS.
Fundașul Craiovei a vorbit și despre partida de duminică, de la Piatra Neamț, de la ora 16.00, cu Ceahlăul, fosta sa echipă: „Cum văd partida cu Ceahlăul Piatra Neamț? Din pătuț, ca să glumesc un pic. E clar că va fi o victorie a noastră, pentru că ei nu mai au nici o șansă să se salveze de la retrogradare, în timp ce noi suntem foarte motivați și sperăm să legăm două victorii și să ne apropiem cât mai mult de obiectiv, de locul trei. Normal că îmi pare rău că nu voi juca, dar e mai bine că am făcut operația acum, pentru că o să pot să încep campionatul viitor în forță. E mai nasol când ești în pat și te uiți la colegii tăi cum joacă, dar asta e situația”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS