11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci de care pe care pe „Zoli Crișan“

Meci de care pe care pe „Zoli Crișan“

Herghelegiu (în alb) ar putea "coborî" de la prima echipă la "satelit" ca să ajute la calificarea în finală (foto: Alexandru Vîrtosu)
Herghelegiu (în alb) ar putea „coborî” de la prima echipă la „satelit” ca să ajute la calificarea în finală (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formațiile CS Universitatea II Craiova și Viitorul Cârcea se întâlnesc astăzi, de la ora 18.30, pe terenul „Zoltan Crișan“, în prima manșă a semifinalelor Cupei României – Dolj. Partida se anunță extrem de interesantă ținând cont de faptul că duelul se dă între primele două clasate din Liga a IV-a Dolj, aspirante la locul care permite participarea în barajul de promovare în Liga a III-a.
Comisia Județeană de Arbitri (CJA) l-a desemnat pe Ionișor Laurențiu Fugaru să conducă această confruntare, la cele două linii urmând să se regăsească Mihai Dragoș Iliescu, respectiv Daniel Mitruți, „rezervă“ fiind Andrei Claudiu Filip. Observatori vor fi Alexandru Ilie și Bogdan Pâncu.

Cealaltă confruntare din prima manșă a semifinalelor, Dunărea Calafat – Dunărea Bistreț, s-a disputat aseară şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS