8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Edi Iordănescu: Vreau să aducem primul trofeu la Târgu Jiu

Fotbal – Edi Iordănescu: Vreau să aducem primul trofeu la Târgu Jiu

Edi Iordănescu dorește să scrie istorie la Pandurii
Edi Iordănescu dorește să scrie istorie la Pandurii

Edi Iordănescu, antrenorul echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu, a declarat astăzi că dorește să aducă Cupa Ligii la Târgu Jiu ca prim trofeu din istoria acestui club de 53 de ani, informează Agerpres. Pandurii va întâlni mâine, de la ora 20.00 (Digi Sport 1 / Dolce Sport 1), pe „Arena Națională”, pe FCSB, în finala Cupei Ligii. „E un meci special pentru noi. Nu numai pentru echipă, dar pentru tot orașul nostru. Vrem să aducem această Cupă pentru orașul Târgu Jiu și sper să fie un joc plăcut. Noi suntem pregătiți din punct de vedere fizic, tehnic, tactic și mental pentru a ridica trofeul la finalul jocului”, a spus Edi Iordănescu.
La întâlnirea cu ziariștii, tehnicianul a spus că fotbaliștii săi au multe emoții, unii sunt pentru prima oară într-o finală, alții pentru prima dată pe gazonul Arenei Naționale. „E o diferență clară de experiență în favoarea Stelei, dar noi sperăm să compensăm prin entuziasm”, a adăugat Iordănescu.
La finalul întâlnirii cu presa, Iordănescu a menționat că este pregătit și pentru un joc de 120 de minute, inclusiv pentru loviturile de la 11 metri, dar dorește să termine în 90 de minute, pentru că mai are meciuri grele de disputat.
La rândul său, mijlocașul Dan Nistor a menționat: „Suporterii noștri doreau să fim mai sus în clasament, însă vrem să salvăm acest sezon prin câștigarea Cupei Ligii. Va fi o performanță, după ce în urmă cu doi am am adus echipa în grupele Europa League”.

Gâlcă: Dorim Cupa Ligii în vitrina clubului Steaua

La rândul său, antrenorul echipei FCSB, Constantin Gâlcă, a declarat că își dorește în vitrina grupării sale și trofeul Cupei Ligii. „Este important că am ajuns în finală și ne dorim victoria. Vrem ca și Cupa Ligii să fie în vitrina clubului Steaua. Se întâlnesc două echipe foarte bune. Pandurii deține mulți jucători tehnici și sperăm să fie un spectacol agreabil și în tribune și pe gazon”, a spus tehnicianul stelist, completat de jucătorul Alex Chipciu: „Orice trofeu este important pentru noi. Steaua dorește să câștige toate competițiile în care este implicată”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS