9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal: Fetele de la FEFS Craiova au câștigat Cupa „Victorina Simion”

Fotbal: Fetele de la FEFS Craiova au câștigat Cupa „Victorina Simion”

Echipa câștigătoare, FEFS anul 3, alături de Victorina Simion (bluză albastră) și organizatori
Echipa câștigătoare, FEFS anul 3, alături de Victorina Simion (bluză albastră) și organizatori

În Sala „Voința” din Craiova s-a desfășurat astăzi a patra ediție a Cupei „Victorina Simion” la fotbal feminin, rezervată studentelor de la Universitatea din Craiova. La startul competiției au fost șase echipe, trei de la Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS), iar celelalte trei alcătuite din studente la Facultățile de Geografie, Litere, Drept și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEEA).
Pe podium au urcat doar echipele de la FEFS. Trofeul a fost cucerit de FEFS anul 3, Educație Fizică, care s-a impus clar în finala cu colegele de la FEFS anii 1 și 2 – kinetoterapie, cu scorul de 8-0. Pe locul trei s-a clasat formația FEFS, anul II, Educație Fizică.
Au fost acordate și premii individuale: Alexandra Purcea – cea mai bună portăriță, Dora Mustățea – cea mai tehnică jucătoare, Denisa Oniciu – golgheteră. În plus, trei fete, Maria Onea, Alexandra Iacob și Cristina Drăghici Badea au primit diplome cu mențiunea „pasiune pentru fotbal”.
În deschiderea turneului a avut loc un meci demonstrativ între echipa feminină din Superliga Națională, Real Craiova, și o echipă mixtă alcătuită din profesori. Partida s-a încheiat nedecis, scor 4-4. La competiție a asistat și fosta mare fotbalistă Victorina Simion care i-a ajutat pe organizatori să facă premierea. Cupa „Victorina Simion” a fost organizată de Asociația Pro EFS Craiova, FEFS, DJST Dolj, AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS