5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Echipa IPJ Dolj s-a impus din nou în Serbia

Fotbal – Echipa IPJ Dolj s-a impus din nou în Serbia

635675380611077411

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a câștigat la finele săptămânii trecute turneul de fotbal pe teren redus de la Boljevac, „Memorialul Radovan Glavinici 2015” – ediția a 9-a, adunând astfel al patrulea trofeu consecutiv la competiția din Serbia. Întrecerea a fost organizată de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA), Regiunea Zajecar, în memoria ofiţerului de poliţie Radovan Glavinici, căzut la datorie anul 1993 în timp ce se afla într-o misiune în Bosnia.

La start s-au aflat opt echipe, din care şase din Serbia, una din Bulgaria şi una din România. Echipa poliţiei doljene a ocupat locul I, după ce în semifinale a învins formația Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin Bulgaria cu scorul de 6-1, iar în finală s-a impus în faţa Inspectoratului de Poliţie Zajecar cu scorul de 4-1.
Echipa IPJ Dolj, însoţită în această deplasare de comisar şef Cristi Căprărescu, a fost antrenată şi coordonată în teren de către agent șef principal Gheorghe Budrică și i-a cuprins pe următorii: comisar Cătălin Călărăşanu, subcomisar Constantin Stuparu, agent șef principal Mircea Ilie, agent șef adjunct Victoraş Popescu, agent șef Doru Surcel, agent șef adjunct Alin Ilie, agent principal Alin Niculin, agent principal Laurențiu Dinuica, agent Marius Bortofleac, agent șef Bogdan Ștoiu, agent principal Radu Prună, agent șef principal Lucian Achim şi agent principal Alin Pătru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS