10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNemții vor să facă meciul perfect

Nemții vor să facă meciul perfect

Benatia

Nimic nu e imposibil, mai ales când e vorba despre fotbal, asta este deviza după care se ghidează jucătorii formației Bayern München. Bavarezii au fost surclasați în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, FC Barcelona impunându-se cu 3-0 pe „Camp Nou“, dar cred că nu este jucată calificarea. Cu alte cuvinte, elevii lui Josep Guardiola cred că pot face astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport 1), meciul perfect și să învingă cu 4-0 gruparea catalană în returul semifinalei.
„Nu spune nimeni că va fi uşor, dar, dacă nu credem, mai bine nu ne prezentăm. Şi noi avem jucători buni, nu doar Barcelona, şi avem capacitatea de a practica un fotbal de calitare. Putem câştiga cu 4-0, trebuie să începem în forţă şi să marcăm repede. Trebuie să facem un meci perfect“, a declarat fundașul Medhi Benatia (foto, în centru).
„Bookmakerii“ au acordat o cotă de 2,55 pentru victoria lui Bayern, 3,30 pentru o remiză și 2,71 pentru succesul Barcei.
Partida de pe „Allianz Arena“ va fi arbitrată de o brigadă engleză, compusă din Mark Clattenburg (central), Simon Beck, Jake Collin (tușieri), Anthony Taylor, Andre Marriner (adiționali) și Stuart Burt (rezervă). Delegat UEFA a fost desemnat irlandezul Dennis Cruise, iar observator pentru arbitraj italianul Pierluigi Collina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS