6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Nelu Petrişor a confirmat

Trupa lui Nelu Petrişor a confirmat

Juniorii B de la CSU au debutat cu bine la turneul zonal (foto: Alexandru Vîrtosu)
Juniorii B de la CSU au debutat cu bine la turneul zonal (foto: Alexandru Vîrtosu)

Juniorii B şi-au început marile bătălii de la faza zonală, însă, din păcate, după prima zi de turneu doar un rezultat pozitiv a putut fi consemnat.

Ieri, la Timişoara, republicanii B de CS Universitatea Craiova s-a impus de o manieră categorică, scor 3-0, în faţa moldovenilor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Hodea (penalti), Jurj şi Dinu.

Antrenorul Nelu Petrişor a început meciul cu următorii: Dică – Vlădoiu, Ion, Cojocaru, Andrei – Constantin, Hodea – Gianimu, Hodea, Al. Popescu – Jurj. Au mai intrat: Ţoiu, R. Bogdan, Cârlig, Dinu, Bârzan.

„Meciul a fost la discreţia noastră, nu s-a pus problema învingătoarei nici un moment”, a declarat managerul general al CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.

„Am controlat jocul în totalitate, ei nu au avut nici o ocazie, iar noi am mai avut vreo două în afară de goluri. Din punctul meu de vedere Ceahlăul a fost echipa cea mai accesibilă, Timişoara şi Clujul au echipe mult mai bune”, a spus la rândul său antrenorul Nelu Petrişor, pentru GdS.

În celălalt meci al grupei D, ACS Poli Timişoara şi Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2.

În etapa a doua, programată astăzi, juniorii B de la CS Universitatea Craiova vor întâlni, de la ora 16.00, pe Universitatea Cluj, iar ACS Poli Timişoara pe Ceahlăul, de la 18.00.

 

„Şcolarii” au pierdut la limită

 

Cealaltă reprezentantă a Olteniei de la faza zonală, Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, a pierdut la limită, scor 0-1, meciul de debut din grupa A, găzduită de Constanţa, contra Chindiei Târgovişte.

„Am luat un gol aiurea, o nimereală coroborată cu o greşeală de portar. Trebuie să ne concentrăm şi să jucăm mai bine dacă vrem să obţinem mai mult. Am avut şi două lovituri de la 11 metri neacordate, dar asta e”, a explicat managerul grupării de la „Hanul Doctorului”, Paul Răducan, pentru GdS.

Antrenorul „şcolarilor”, Dorel Toma, a început cu următorul unsprezece: Troc – Dicu, Burdeţ, Popovici, Piciu – Croitoru, Zamfirescu, Vâlcea, Tătulea – Firan, Voicu. Au mai intrat: Stanciu, Manda, Preoteasa, Talpă, Butoi.

În celălalt meci al zilei, Dinamo a spulberat-o pe Farul cu 5-0.

În etapa a doua, programată astăzi, de la ora 16.00, Dinamo va juca împotriva Chindiei, iar Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” va întâlni pe Farul Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS