28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu: Trebuie să mai acumulăm puncte

Naicu: Trebuie să mai acumulăm puncte

Alex Stoica (la minge) și colegii săi trebuie să tragă tare pe acest final de campionat dacă vor să rămână în Liga a III-a (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alex Stoica (la minge) și colegii săi trebuie să tragă tare pe acest final de campionat dacă vor să rămână în Liga a III-a (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația ACS Viitorul Municipal Craiova nu va avea o misiune prea ușoară astăzi, de la ora 18.00, când întâlnește la Ișalnița pe Pandurii II Târgu Jiu, într-un duel contând pentru etapa a 23-a din Liga a III-a, seria 4. Antrenorul gazdelor, Victor Naicu, se confruntă cu multe probleme de lot, dar cu toate acestea crede că elevii săi pot obține un rezultat pozitiv și se pot apropia de salvarea de la retrogradare.
„Vom încerca să ne luăm punctele. Știu că întâlnim o formație tânără, cu jucători care visează să ajungă în Liga I la prima echipă a pandurilor, dar am încredere în băieții mei. Dacă o să eliminăm greșelile de marcaj pe care le-am făcut săptămâna trecută, cred că avem forța să învingem. Din păcate, avem multe indisponibilități în lot, îi avem accidentați pe Cătălin Crăciun, Mihai Daniel, Bogdan Bușică și Sava, dar cred că o să reușim să facem foaia de joc. O să dăm șanse și celorlalți jucători din lot și rămâne să vedem ce vom reuși să obținem. Ar însemna mult cele trei puncte pentru noi, ne-am apropia mult de îndeplinirea obiectivului. Dacă nu vom putea să mai depășim încă o echipă deasupra noastră, ne-am putea salva de pe locul 12. Dacă la ora asta s-ar termina campionatul, am fi salvați, dar, ca să stăm fără emoții, trebuie să mai acumulăm puncte“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Partida de la Ișalnița va fi arbitrată de Călin Lazăr (Mediaş), ajutat de Adrian Epure (Orlat) și Adina Catrina (Slatina), observatori fiind desemnați Ioan Filip și Florin Nicolaescu, ambii din Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS