20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Felix Grigore: Meciurile de acasă le vom juca cu leul pe piept

Fotbal – Felix Grigore: Meciurile de acasă le vom juca cu leul pe piept

Felix Grigore a prezentat tricoul pe care a apărut stema cu leul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Felix Grigore a prezentat tricoul pe care a apărut stema cu leul (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care managerul general, Felix Grigore, a dezvăluit că începând cu meciul de mâine, cu CSMS Iași, Bawab și colegii săi vor evolua cu sigla cu leul pe piept, urmând ca în disputele din deplasare să fie folosită sigla cu dungi.
„Consiliului de Administrație al CS Universitatea Craiova nu i-a trebuit să audă de foarte multe ori dorința suporterilor de a juca cu leul pe piept. Vă anunț, în mod oficial, că CS Universitatea Craiova, începând de mâine, va juca cu stema cu leul pe piept. Trebuie spus că nu vom renunța nici la emblema clubului-mamă, pentru care noi ne-am bătut atât și anunțăm că vom juca pe teren propriu cu aceste tricouri cu leul, iar în deplasare vom evolua cu emblema în dungi. Facem asta până la sfârșitul campionatului, urmând ca în vară, împreună cu suporterii noștri, să decidem ce vom folosi și ce este mai bine pentru CS Universitatea Craiova. Stema cu leul este înregistrată de noi la OSIM, deci o folosim legal”, a declarat Felix Grigore.
Prezenți la întâlnirea cu mass-media, directorul tehnic, Sorin Cârțu, și portarul Cristi Bălgrădean, căpitan în absența lui Pablo Brandan, au prefațat întâlnirea cu CSMS Iași, programată sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv”.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS