6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Roșca: Ne vom juca șansa calificării

Handbal (f): Roșca: Ne vom juca șansa calificării

Marius Barcan (stânga), Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora au vorbit despre confruntarea cu HCM Roman (foto: Lucian Anghel)
Marius Barcan (stânga), Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora au vorbit despre confruntarea cu HCM Roman (foto: Lucian Anghel)

Handbalistele de la SCM Craiova vor juca mâine pe teren propriu, de la ora 18.00, în compania formației HCM Roman, în meciul al doilea din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

Echipa din Roman a câștigat primul meci, de pe teren propriu, cu scorul de 27-21, iar oltencele au nevoie de victorie pentru a duce confruntarea în decisiv.

Meciul al treilea este programat joi, tot în Bănie, de la ora 18.00
Antrenorii echipei SCM, Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora, au spus că jucătoarele vor face tot posibilul să câștige primul joc. „Fetele se vor motiva prin faptul că joacă în fața unui public minunat, care ne-a susținut permanent. Jucătoarele joacă pentru ele, pentru public și pentru oraș. Este o nouă provocare. Ne vom bate pentru fiecare minge și ne vom juca șansa calificării. Întâlnim o echipă bună, cu multe valori, care fac sau au făcut parte din loturile naționale. Avem încredere în jucătoarele noastre, în puterea lor de concentrarea și de spiritul acestui grup minunat, care a avut niște rezultate deosebite în acest sezon”, a spus Aurelian Roșca astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. „Ne dorim ca evoluția echipei noastre să ne permită să fim în lupta pentru locurile 1-4. După cum vedeți, parcă realizarea unui obiectiv ne provoacă să realizăm un altul. Probabil suntem o echipă supusă la multe nebunii și de aceea ne adresăm publicului spectator din orașul nostru. Fără el ne simțim nebuni, dar împreună suntem capabili de nebunii”, l-a completat Gheorghe Sbora.
Marius Barcan, directorul clubului SCM Craiova, a spus că accederea echipei feminine de handbal în semifinalele campionatului național ar fi o performanță extraordinară: „Ne dorim ca în cele două meciuri de acasă să ieșim învingători. Sper că toată lumea își dorește acest lucru. Ce s-a realizat până acum este un lucru extraordinar, performanțele sunt deosebite, important e să păstrăm același ritm. Dacă intrăm în 1-4 este o performanță extraordinară pentru echipa de handbal a clubului SCM Craiova”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS