10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Claudiu Marin a debutat în Liga a II-a

Fotbal – Claudiu Marin a debutat în Liga a II-a

„Școlarul” Claudiu Marin a bifat primele minute în eșalonul secund (foto: arhivă personală)
„Școlarul” Claudiu Marin a bifat primele minute în eșalonul secund (foto: arhivă personală)

Școala de Fotbal „Gică Popescu” continuă să ofere fotbalului românesc tineri cu potențial. La sfârșitul săptămânii trecute, Claudiu Marin a debutat în eșalonul secund, bifând întreaga repriză a doua a meciului pe care echipa sa, CS Balotești, l-a pierdut cu 3-1 la Dorohoi. „Am debutat și eu în Liga a II-a și pot spune că sunt mulțumit de cum am jucat, pentru că, trebuie să recunosc, am avut mari emoții. Păcat că nu am marcat evenimentul cu un rezultat pozitiv. Mă simt bine la Balotești și sper să confirm așteptările tuturor celor care au crezut în mine și mi-au oferit o șansă. Dacă astăzi îmi câștig existența jucând fotbal, asta se datorează în mare măsură Școlii de Fotbal ”Gică Popescu”, unde am petrecut aproape patru ani și de care mă leagă multe amintiri frumoase”, a declarat, pentru GdS, jucătorul de 19 ani, care a avut o scurtă experiență și la Concordia Chiajna.
„Marin joacă atacant și mijlocaș dreapta, la susținere. Este un jucător cu reale calități ofensive: ușurință în dribling, viteză bună și inteligență. În postură de unu la unu faza este câștigată într-o mare proporție, ceea ce, din păcate, în fotbalul de astăzi găsești rar astfel de jucători. Sunt convins că va face în curând pasul în Liga I”, a declarat managerul Școlii de Fotbal „Gică Popescu”, pentru GdS.
CS Balotești ocupă locul secund în clasamentul play-off-ului Ligii a II-a, seria 1, fiind scăpată de grijile retrogradării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS