10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Demonstraţi cât sunteţi de puternici

Fotbal – Demonstraţi cât sunteţi de puternici

Alb-albaştrii trebuie să arate la Botoşani că evoluţia din meciul cu Braşovul a fost doar un "accident" (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii trebuie să arate la Botoşani că evoluţia din meciul cu Braşovul a fost doar un accident (foto: Alexandru Vîrtosu)

După cele 19 meciuri fără înfrângere, serie extraordinară întreruptă de ASA Târgu Mureş, actualul lider al Ligii I, CS Universitatea Craiova a început să aibă evoluţii oscilante, în majoritate sub aşteptări. La mijlocul acestei săptămâni, alb-albaştrii au arătat cel mai rău, fiind învinşi de FC Braşov pe teren propriu chiar şi în inferioritate numerică, prestaţia jalnică determinându-i pe suporterii din Bănie să creadă că a fost ceva necurat. Acuzele de blat au fost respinse, evident, de ambele tabere, craiovenii punctând că asta a fost forma echipei în acea zi, dar că se vor analiza şi îndrepta problemele, astfel încât să nu se mai repete. Pentru jucătorii CS Universitatea Craiova vine un adevărat test de maturitate şi de valoare, urmând să evolueze sâmbătă, de la ora 21.00 (Digi Sport), în deplasare, cu FC Botoşani, o echipă care a cedat foarte greu puncte pe teren propriu.

Spre deosebire de meciul trecut, staff-ul tehnic al grupării oltene va putea miza pe portarul Cristi Bălgrădean, revenit după suspendare.

Partida de la Botoşani va fi arbitrată de Iulian Călin (Ştefăneşti), ajutat la cele două linii de Gabriel Bârjac (Zalău) şi Daniel Hulubei (Vaslui), adiţionali fiind Dragoş Istrate (Bucureşti) şi Cristian Georgescu (Bucureşti), iar rezervă Gabriel Sabin Stroe (Piteşti). Observatori au fost desemnaţi Cristian Nica (Ploieşti) şi Adrian Ionescu (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS