11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii fac doi paşi înainte şi unul înapoi

Gorjenii fac doi paşi înainte şi unul înapoi

Nistor (la minge) și colegii săi au ratat o bună oportunitate de a se îndepărta de retrogradare
Nistor (la minge) și colegii săi au ratat o bună oportunitate de a se îndepărta de retrogradare

Pandurii Târgu Jiu a „reuşit” să-şi dezamăgească fanii ieri seară, etalând un joc slab şi previzibil contra Unversităţii Cluj. După rezultatele pozitive din ultima perioadă, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată, pe teren propriu, în faţa „şepcilor roşii”, contând pentru etapa a 27-a din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Nuno Viveiros (’70). De menţionat că gorjenii au beneficiat de un penalti în minutul 52, însă Mihai Roman a şutat „telefonat” şi i-a permis lui Veselovsky să respingă.

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – Anton, Pintilii (’39, Elton) – Răduţ, Nistor, Nicoară (’78, Buleică) – M. Roman (’61, Eric). Antrenor: Edi Iordănescu.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Neag, Munteanu, Skvorc, Bambara – Viveiros, Cristocea (’90, Jovanovic), R. Costin, Morar (’84, Van der Brock) – Lemnaru (’58, Calcan). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Elton ’45, Cordoş ’90 / R. Costin ’1, Neag ’14, Cristocea ’90+1, Bambara ’90+1, Calcan ’90+3.

Au arbitrat: Sebastian Colţescu – Adrian Ghinguleac, Gabriel Bârjac.

Observatori: Augustus Constantin, Romulus Gabor.

 

Edi Iordănescu: Am avut o zi cu ghinion

 

La finalul partidei, antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, a afirmat că nu se aştepta ca elevii săi să piardă în faţa „şepcilor roşii”. „Mă aşteptăm la o replică serioasă, dar nu m-am aşteptat la nivelul ăsta, cu cei de la Cluj aşezaţi cu cinci fundaşi şi patru mijlocaşi, Lemnaru fiind singurul vârf. Noi am tocat, am tocat, dar din păcate în gol, nu am reuşit să marcăm. Apoi, în repriza a doua, am jucat cu fundaşii centrali la mijlocul terenului, am ratat şi un penalti, după care cei de la Cluj au avut un atac şi au marcat. Am avut o zi cu ghinion, dar să ieşim de pe teren fără niciun punct? După ce că fotbalul românesc suferă la calitate, mai şi fragmentăm meciurile. În loc să-i atenţioneze pe jucătorii care trag de timp, arbitrii nu fac nimic şi nu vom progresa. Echipele care joacă fotbal trebuie încurajate”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

 

Adrian Falub: Această victorie ne menţine speranţele

 

La rândul său, tehnicianul Universităţii Cluj, Adrian Falub, s-a bucurat pentru succesul obţinut, dar crede că şansele de salvare sunt destul de mici. „Ne bucurăm mult de victoria aceasta, ne menţine speranţele. Am suferit foarte mult pentru ea, ne-am chinuit, am avut şi puţină şansă, dar am fost bine organizaţi defensiv şi am reuşit ce ne-am propus. Avem şanse destul de mici de salvare, situaţia financiară este foarte proastă, jucătorii sunt neplătiţi, unul a dispărut, şi nu ştiu ce aduce ziua de mâine. Am venit cu lecţiile făcute, am închis culoarele, i-am blocat. Dacă luam gol, era foarte greu să întoarcem, dar am câştigat un meci de aur, practic. Cu Steaua va fi foarte greu, ei sunt sub presiune, nu-şi permit să mai piardă puncte. Steaua rămâne favorita şi va fi foarte greu”, a spus Falub, la Look TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS