6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Liga a II-a: Doar patru echipe din play-off şi-au depus dosarele de licenţiere şi pot promova

Fotbal – Liga a II-a: Doar patru echipe din play-off şi-au depus dosarele de licenţiere şi pot promova

Formaţiile FC Voluntari şi ACS Academica Argeş, din seria I, ACS Poli Timişoara şi CS Metalul Reşiţa, din seria a II-a, sunt singurele cluburi din play-off-ul Ligii a II-a care şi-au depus dosarele pentru obţinerea licenţei şi pot promova în primul eşalon, informează Mediafax. Conform declaraţiilor oficialilor cluburilor din liga secundă, dintre cele 12 formaţii din play-off-ul Ligii a II-a doar cele patru au depus dosarele la Sistemul Naţional de Licenţiere din cadrul FRF. La finalul sezonului doar câştigătoarele celor două serii vor promova în Liga I.

Iniţial şi CSM Vâlcea îşi depusese dosarul de licenţiere pentru prima ligă, însă gruparea olteană a ratat calificarea în play-off-ul competiţiei, evoluând în play-out.
De asemenea, toate cele 18 echipe din Liga I au depus cereri pentru obţinerea licenţei şi în sezonul viitor.
Dosarele vor fi analizate de instanţele Sistemului Naţional de Licenţiere începând cu data de 4 mai.
După disputarea a trei dintre cele zece etape ale play-off-ului, FC Voluntari ocupă primul loc în clasamentul Seriei I, cu 60 de puncte, fiind urmată de ACS Academica Argeş, cu 55 de puncte. În Seria a II-a, ACS Poli Timişoara este lider cu 49 de puncte, în timp ce Metalul Reşiţa se află pe locul trei, cu 39 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei secunde, FC Olt Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS