8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Dumitraș nu sunt speriați de „câini”

Fotbal – Săndoi și Dumitraș nu sunt speriați de „câini”

Emil Săndoi și Andrei Dumitraș au spus că Dinamo este o echipă de bătut (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Andrei Dumitraș au spus că Dinamo este o echipă de bătut (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și fundașul dreapta Andrei Dumitraș au prefațat partida cu Dinamo, programată duminică, de la ora 17.30 (Digi Sport), pe stadionul „Extensiv”, contând pentru etapa a 27-a din Liga I.
„Vine o nouă etapă, cu un joc foarte important, jucăm cu o echipă de tradiție în fotbalul românesc, care vine după un rezultat bun contra Rapidului, dar înainte a trecut printr-o perioadă mai proastă, pentru că a avut o serie de patru jocuri fără victorie și fără gol marcat. Pe noi ne-a avantajat faptul că au avut cele patru rezultate proaste, pentru că ne-am distanțat la câteva puncte față de ei. Noi venim după un rezultat care ne-a nemulțumit la Târgu Mureș și trebuie să ne remontăm după această înfrângere. Ne așteaptă un meci greu, un derbi al orgoliilor, jocurile cu Dinamo au fost cele mai intens disputate de fiecare dată. Dacă suporterul permanent al echipei a înțeles într-un joc cu Steaua de exemplu, pentru că este cea mai titrată echipă, un rezultat negativ, cu Dinamo toată lumea își dorește victoria și sunt convins că băieții se vor dărui total și vor încerca să câștige”, a declarat Săndoi.
„Am aflat decizia UEFA, nu am fost întântați. O să ne pregătim cât mai bine ca să ocupăm un loc cât mai bun la sfârșitul campionatului și cum această decizie nu este definitivă ne dorim să putem participa. Nu încerc acum să simt febra acestui joc, dar cu siguranță o să încercăm să obținem victoria. Cu siguranță va fi stadionul plin și nu vrem să dezamăgim”, a punctat Dumitraș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS