Acasă Sport Fotbal - Dan Matei a demisionat din funcţia de antrenor al echipei...

Fotbal – Dan Matei a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

-

Tehnicianul Dan Matei a demisionat, astăzi, din funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş, el anunţând într-o conferinţă de presă că doreşte să producă un şoc la echipă într-un moment în care mai sunt totuşi şanse pentru salvarea de la retrogradare. „Nu sunt un laş, nu îmi este frică, am ştiut la ce mă înham când am preluat echipa. Dar am hotărât să îmi dau demisia acum pentru că mai sunt opt etape, 24 de puncte, şi sper să se producă un şoc la echipă şi să urmeze rezultate mai bune. Îmi reproşez faptul că nu am reuşit să îi capacitez mai mult pe jucători, în rest, eu consider că mi-am făcut bine meseria”, a declarat Dan Matei, conform Mediafax.

Conform paginii oficiale a grupării Gaz Metan Mediaş, de pregătirea echipei se va ocupa în continuare „secundul” Ion Balaur.
Dan Matei a fost instalat la conducerea formaţiei ardelene pe 10 decembrie 2014, după demisia antrenorului Cristian Dulca.
După 26 de etape, formaţia Gaz Metan Mediaş se află pe 14 în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte, la trei puncte de FC Braşov, ocupanta locului 12, cel care asigură salvarea de la retrogradare.
Gaz Metan va evolua, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să...