17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportŢâcă Zamfir: Curelea e la 40% din capacitate

Ţâcă Zamfir: Curelea e la 40% din capacitate

Curelea

Echipa a doua a CS Universitatea Craiova s-a impus clar, scor 7-1, într-o partidă disputată pe terenul „Zoltan Crişan“ în compania formaţiei Danubius Bechet, contând pentru prima etapă a play-off-ului a Ligii a IV-a Dolj. Oaspeţii au deschis scorul prin Ilie Corcoveanu (’4), iar gruparea din Bănie a replicat prin Căpăţână (’6), Sin (’19 – penalti, ’29, ’41), Curelea (’43), Buzărnescu (’76) şi Dinu (’87).
Acesta a fost al doilea joc în care a evoluat și atacantul Costin Curelea (foto, la minge), primul fiind amicalul cu Metalul Reșița la Severin, după accidentarea suferită la finalul turului de campionat.
„Curelea e departe de ce a fost. Eu zic că e la 40% din capacitate. A fost accidentat şi până se reface masa musculară mai e de muncit. Când a venit a avut tot la fel probleme de adaptare, a trebuit să treacă o perioadă lungă de timp şi, din păcate, când a intrat într-o formă sportivă foarte bună, s-a accidentat. Nu ştiu foarte bine ce are şi ce trebuie să facă, avem staff-ul medical care se ocupă de el, i s-a recomandat să joace o repriză acum şi l-am introdus în teren. Aţi văzut că aleargă, loveşte mingea, a dat şi un gol, este un jucător cu experienţă mare, dar mai are de tras ca să revină la forma dorită“, a declarat profesorul emerit Nicolae Zamfir, strategul „satelitului“, pentru GdS.
În privința echipei a doua a CS Universitatea Craiova, Țâcă Zamfir a punctat că nu concepe să nu promoveze în acest an în Liga a III-a: „Am intrat în play-off, trebuie să fim atenţi la fiecare joc, pentru că vrem să promovăm în Liga a III-a. Avem condiţii mai bune şi ne trebuie meciurile tari, pentru că această echipă este făcută ca să vină în sprijinul jucătorilor tineri, dar şi pentru echipa de seniori, care are nevoie de jocuri grele, pentru cei care nu prind primul unsprezece sau nu prind lotul de 18“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS