17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep va evolua în premieră la turneul de la Birmingham

Simona Halep va evolua în premieră la turneul de la Birmingham

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua în premieră la turneul de la Birmingham, potrivit informaţiilor transmise de organzatorii competiţiei de categorie Premier, care se va desfăşura între 15 şi 21 iunie, informează Mediafax.

„Suntem încântaţi. Ea este o stea în ascensiune în sport şi una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Simona se va alătura unui grup de jucătoare bune, în care se află şi deţinătoarea titlului, Ana Ivanovici, şi abia aşteptăm să anunţăm şi prezenţa altor sportive în curând”, a declarat directorul turneului Patrick Hughesman, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

La rândul ei, Halep îşi doreşte un sezon mai bun pe iarbă decât a reuşit anul trecut, când a ajuns în semifinale la Wimbledon. „Înseamnă mult pentru mine să joc la un turneu care a avut de-a lungul timpului atât de multe mari campioane. Îmi place cu adevărat să joc pe iarbă. Este o suprafaţă rapidă şi se potriveşte stilului meu de joc. Am avut un sezon fantastic pe iarbă anul trecut şi sper să am mai mult succes în 2015”, a afirmat jucătoarea română.

Participarea la Aegon Classic Birmingham ar putea să însemne o abordare diferită a sezonului pre-Wimbledon de către Simona Halep faţă de anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS