12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPascu: Jucătorii au fost crispați

Pascu: Jucătorii au fost crispați

danut pascu taiat

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au fost eliminați în semifinalele Cupei României, de către campioana CVM Tomis Constanţa, care s-a impus cu scorul de 3-0 (25-20, 25-16, 25-19), într-un meci disputat miercuri la Cheile Grădiștei. În ciuda problemelor financiare ale clubului de la malul mării, care au dus la plecarea unor jucători, formația campioană nu a cedat nici un set, iar aseară, după închiderea ediției, și-a apărat trofeul în fața vicecampioanei CSVM Zalău, care a eliminat în cealaltă semifinală pe Dinamo București, cu scorul de 3-2 (29-27, 20-25, 25-23, 22-25, 15-6).
Antrenorul oltenilor, Dan Pascu (foto), a spus că nu înțelege de ce jucătorii săi au evoluat așa timorați în disputa cu Tomisul: „A fost un joc dezastruos al echipei mele, mai ales că ne pusesem speranțe în acest meci, însă formația din Constanța, în ciuda problemelor care există la club, s-a dovedit la fel de redutabilă. Are în componență jucători foarte buni și experimentați, care și-au demonstrat valoarea. Noi am suferit foarte mult la preluare și nu înțeleg deloc de ce jucătorii mei au fost așa de timorați. Au fost foarte crispați, au greșit foarte mult și, ca atare, nu aveam nici o șansă de victorie în acest meci“, a spus antrenorul principal al oltenilor, Dănuț Pascu.

Stoev: Noi am dictat ritmul jocului

De partea cealaltă, Martin Stoev, tehnicianul formației campioane, și-a lăudat jucătorii pentru ambiția cu care au evoluat, trecând peste faptul că sunt neplătiți. „Cred că am reușit cea mai bună partidă jucată împotriva Craiovei în acest sezon, jucătorii au pus mult suflet în evoluțiile lor. Începutul a fost puțin timorat, pentru că am evoluat în premieră cu trei centri în formula de start, însă apoi am dictat noi ritmul jocului și am câștigat destul de lejer. Este important că am terminat repede partida și
ne-am economisit astfel forțele pentru finală. Cred că inima jucătorilor mei și voința lor de a învinge au fost decisive pentru calificarea în finală“, a afirmat Martin Stoev.

Urmează confruntarea cu Dinamo

După ce au ieșit din lupta pentru Cupa României, Laurențiu Lică și colegii săi se pregătesc acum pentru disputa cu Dinamo București, care are ca miză medalia de bronz în campionatul Diviziei A1. Primele partide sunt programate pe 18 și 19 aprilie, în Bănie, apoi următoarele două jocuri vor fi pe 25 și 26 aprilie, la București, iar dacă va mai fi nevoie, partida decisivă va avea loc tot la Craiova, pe 30 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS