24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJucați fără teamă!

Jucați fără teamă!

Băluţă este convins că echipa va obţine un rezultat pozitiv şi în deplasarea de la Târgu Mureş (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Băluţă este convins că echipa va obţine un rezultat pozitiv şi în deplasarea de la Târgu Mureş (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 16.30 (Digi Sport), în deplasare, pe ASA Târgu Mureș, într-un meci din cadrul etapei a 25-a din Liga I. Altfel spus, este un derbi al nou-promovatelor, care au uimit în acest sezon competițional prin seriozitate, disciplină și organizare, având în lot fotbaliști valoroși. Pentru gruparea din Bănie reprezintă o mare provocare disputa din Ardeal, pentru că o victorie în fața ASA-ului ar reduce considerabil distanța față de adversară și ar putea spera la ocuparea poziției a doua la final, ceea ce ar reprezenta o adevărată performanță. Alt obiectiv pe care intenționează să-l atingă alb-albaștrii este să păstreze invincibilitatea, având ocazia să schimbe „prefixul“ partidelor cu rezultate pozitive (20).
„Ne așteaptă un meci deosebit de interesant prin prisma realizărilor celor două echipe în acest an competițional. ASA Târgu Mureș a impresionat prin parcursul pe care l-a avut, dar și noi am făcut jocuri bune și am ajuns la această serie de 19 meciuri fără înfrângere. Ardelenii au reușit să câștige aseară (miercuri – n.r.) în Giulești, au demonstrat încă o dată că au maturitate și că știu să speculeze de fiecare dată greșelile adversarului. Revine N’Doye și le lipsesc Gabi Mureșan și Marius Constantin, dar au jucători buni care să-i înlocuiască. Suntem încrezători pentru această partidă și trebuie să continuăm parcursul foarte bun de până acum. În această dimineață (joi – n.r.) am purtat discuții cu jucătorii despre importanța meciului de sâmbătă și sper să ne întoarcem cu puncte de acolo. Dacă învingem pe ASA, o facem pe Steaua campioană? Poate, dar pe noi puțin ne interesează celelalte echipe, ci parcursul nostru. Dacă am câștigat și am înregistrat rezultate de egalitate, le-am făcut pentru noi, nu pentru alte echipe. E greu să intrăm și noi în calcul pentru titlul de campioană. Pentru locul doi depinde și de acest joc de ce vom face la Târgu Mureș. Băieții sunt încrezători și pot să joace cu oricine și să câștigăm“, a spus Emil Săndoi, care nu va putea miza pe Bogdan Vătăjelu, suspendat.

Băluță: Va fi cea mai grea deplasare

Mijlocașul craiovean Alexandru Băluță s-a arătat optimist în privința meciului cu ASA Târgu Mureș și a punctat că îl motivează criticile venite din partea lui Sorin Cârțu în timpul meciurilor. „La Târgu Mureș va fi, probabil, cea mai grea deplasare de până acum. Întâlnim o echipă care, la fel ca și noi, traversează o perioadă bună și din câte știu nici ei nu au pierdut acasă, dar ne dorim să plecăm de acolo cu un punct sau, de ce nu, cu puncte. Vrem să ne menținem pe locul trei sau chiar să urcăm pe locul doi. Nu ne gândim la primul loc. Pentru noi este o performanță ce am realizat până acum. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim la fel de bine, și să terminăm pe podium. Ne dorim ca în sezonul viitor să avem aceleași rezultate bune și, de ce nu, să ne batem la titlul de campioni. Pentru mine nu contează unde joc în teren, important este să-mi fac treaba cât mai bine. M-am obișnuit cu presiunea pusă de nea Sorin, mă ambiționează mult. Sunt mulțumit de realizările mele de până acum, dar tot timpul e loc de mai bine“, a spus Băluță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS