9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSerena Williams: Jocul Simonei a fost extraordinar

Serena Williams: Jocul Simonei a fost extraordinar

Campioana Serena Williams, numărul unu mondial în tenisul feminin, a declarat, după victoria cu 6-2, 4-6, 7-5 în fața Simonei Halep, în semifinalele turneului WTA de la Miami, că este o fană a româncei.
„Jocul Simonei a fost extraordinar. Joacă așa de bine și este plăcut să o vezi jucând. E atât de tânără și îmi place foarte mult să o văd jucând. Sunt chiar o fană a ei. Îmi place atitudinea ei pe teren, îmi place cum luptă, îmi place cum joacă. Cred că e plăcut să o privești — este un tip de joc reconfortant”, a subliniat Serena, care a recunoscut că a avut un meci distractiv și a simțit că va câştiga. ”Am avut șanse în al doilea set, dar nu am profitat. Nu trebuie să mai fac asta la turneele de Grand Slam care vor urma”, a comentat americanca de 33 de ani.

La rândul său, Simona și-a reafirmat admirația pentru Serena: ”Sunt o fană a Serenei de mult timp. Am învățat multe lucruri de la ea. Când câștiga un turneu de Mare Slam eu eram un copil, îmi plăcea să o urmăresc, să văd cum joacă și cum luptă până la final. Este încă numărul unu și câștigă titluri, ceea ce este extraordinar. Îi respect cariera și o respect pe ea ca persoană. La fiecare meci cu ea am învățat multe lucruri. Acum am aflat că pot fi aproape de ea, pot fi sus, în frunte. Am fost aproape, am văzut că pot câștiga în fața ei, pot juca până la sfârșit, dar este mai bună ca mine. E mai bună pentru că este numărul unu în lume și pentru că este Serena”.

Intensitatea și determinarea cu care Simona a evolua în semifinala cu Williams s-a evidențiat la finalul setului secund, când nici nu a realizat că l-a câștigat: ”Nu mi-am dat seama că s-a terminat. Nu știu de ce. Nu am jucat pentru scor. Am încercat să joc cel mai bun tenis al meu, să țin aproape de ea, să lovesc bine și să lupt pentru fiecare minge. A fost foarte ciudat acest moment pentru mine”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS