24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Eugen Trică a demisionat din funcţia de antrenor al echipei CFR Cluj

Fotbal – Eugen Trică a demisionat din funcţia de antrenor al echipei CFR Cluj

Tehnicianul Eugen Trică a demisionat, astăzi, din funcţia de antrenor principal al echipei CFR Cluj, după ce echipa sa a ratat calificarea în finala Cupei României în faţa rivalei Universitatea Cluj, informează Mediafax. „Astăzi, Eugen Trică a renunţat la poziţia sa de la echipă, din dorinţa de a oferi un nou început din punct de vedere motivaţional jucătorilor, cu încredere că decizia sa va contribui la acel moment zero pe care toţi îl aşteptăm. Mulţumim Eugen pentru munca şi efortul depuse în această perioadă în slujba echipei noastre!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

La începutul luni ianuarie, Eugen Trică a semnat un contract pe un an şi jumătate cu gruparea CFR Cluj. El i-a succedat lui Francisc Dican, care a fost antrenor interimar după plecarea lui Vasile Miriuţă în Ungaria, la ETO Gyor, la finalul lunii noiembrie 2014.
Eugen Trică a mai pregătit echipa CFR Cluj în 2013.
În primele şase etape ale returului Ligii I, CFR Cluj nu a înregistrat nicio victorie, reuşind doar două rezultate de egalitate. Confruntată cu mari probleme financiare, gruparea clujeană, aflată în insolvenţă, este ultima în clasamentul Ligii I, după ce a fost penalizată de FRF cu 24 de puncte pentru datorii neachitate.
La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte în total. Cei cinci jucători sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu menţiunea că ultimul a avut două dosare deschise la CNSL.
Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul grupării CFR Cluj, menţinând sancţiunea cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină.
Astfel, CFR Cluj, care ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul în clasamentul Ligii I. Formaţia ardeleană are acum 12 puncte, după 23 de etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS