11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii vor victoria la Galați

Fotbal – Alb-albaștrii vor victoria la Galați

Izvoranu, Săndoi și Târnăcop nu s-au hazardat în declarații privind meciul cu Oțelul, de la Galați (foto: Alexandru Vîrtosu)
Izvoranu, Săndoi și Târnăcop nu s-au hazardat în declarații privind meciul cu Oțelul, de la Galați (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi, la stadionul „Extensiv”, o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi, fundașul central Silviu Izvoranu și mijlocașul Ionuț Târnăcop au prefațat întâlnirea de sâmbătă, de la ora 15.30 (Digi Sport), din Moldova, cu Oțelul Galați, contând pentru etapa a 24-a a Ligii I.
„Venim după o perioadă de întrerupere în care am făcut un stagiu de pregătire de câteva zile la Herculane, care s-a încheiat cu un joc amical, cu Reșița, foarte bun. Trebuie să menționez că în această perioadă jucătorii au răspuns foarte bine, cum de altfel ne-au obișnuit de când suntem la echipă. La Galați întâlnim o echipă disperată după puncte, așa cum eram și noi după primele șase etape din tur. Trebuie să punctez că în ultimele patru partide de campionat pe care le-au jucat au pierdut decât una singură, în Giulești, cu Rapid, în celelalte Oțelul a înregistrat rezultate de egalitate, cu Brașov, Iași și Botoșani. Nu trebuie să uităm că au și un antrenor cu mare experiență (Florin Marin – n.r.), care are o carte de vizită bogată, a fost o scurtă perioadă și aici, la Craiova, și are sute de meciuri în prima ligă. Este un tehnician care știe să-și capaciteze jucătorii și având în vedere că joacă și pe teren propriu sigur va fi un joc pe muchie de cuțit. Sperăm să trecem cu bine și peste cel de-al 18-lea val. E important pentru noi să aducem puncte”, a declarat Emil Săndoi.
„Pe mine mă leagă amintiri frumoase de Oțelul, acolo am promovat în fotbalul mare, cu nea Sorin Cârțu antrenor, dar mergem acolo să câștigăm”, a spus Izvoranu.
„Suntem conștienți că vom avea viață grea la Galați, Oțelul este o echipă bună, dar mergem acolo să luăm cele trei puncte”, a punctat Târnăcop.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS