17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep în sferturile de finală la Miami Open

Simona Halep în sferturile de finală la Miami Open

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o în această dimineaţă pe italianca Flavia Pennetta (locul 28 WTA) în optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, în două seturi 6-3, 7-5.
Partida a durat o oră şi 31 de minute şi, la finalul întâlnirii, Halep a obţinut a 13-a victorie consecutivă în circuitul WTA.

Flavia Pennetta a trecut în runda precedentă de fostul lider mondial, Victoria Azarenka din Belarus, cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (6), după un meci care a durat două ore şi şapte minute. Pe de altă parte, Simona Halep, cap de serie numărul trei, a învins-o pe Camila Giorgi (locul 37 WTA) cap de serie numărul 30, cu scorul de 6-4, 7-5.
Halep şi Pennetta s-au mai întâlnit de trei ori, italianca impunându-se de fiecare dată. Ultimul meci dintre cele două jucătoare de tenis a fost la ediţia 2013 a US Open, tot în faza optimilor, când Pennetta s-a impus cu scorul de 6-2, 7-6 (3).
Halep o va întâlni în sferturile de finală pe americanca Sloane Stephens (locul 45 WTA), care a trecut în două ore şi nouă minute de elveţianca Belinda Bencic (locul 34 WTA) cu scorul de 6-4, 7-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS