11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEmoții pentru Ane Eidem

Emoții pentru Ane Eidem

Ane Eidem (la minge) marcase şase goluri înainte de a părăsi terenul accidentată
Ane Eidem (la minge) marcase şase goluri înainte de a părăsi terenul accidentată

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câștigat meciul de duminică seară, de pe teren propriu, cu CSM Cetate Deva (scorul 23-19), dar bucuria victoriei a fost umbrită de accidentarea norvegiencei Ane Eidem, una dintre cele mai bune jucătoare din echipa pregătită de Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora. Meciul a fost plin de durități, iar în repriza secundă, Eidem a fost împinsă de o adversară și a căzut, lovindu-se la unul dintre genunchi. Accidentarea a fost serioasă, iar handbalista nordică, principala marcatoare pentru SCM în acest meci, cu șase goluri, nu a mai putut continua partida, primind îngrijiri medicale pe marginea terenului.
După încheierea jocului, Ane a făcut un RMN, iar ieri a fost anunțată că are o entorsă de gradul doi, cu leziuni de ligamente colaterale.
Medicii susțin că nu se pune problema de operație, iar sportiva are nevoie de un repaus fizic de zece zile. Sportiva intenționează să plece în țara natală, pentru a cere părerea și specialiștilor de acolo în legătură cu afecțiunea pe care o are la genunchi.
Sosită vara trecută în Bănie, Ane Eidem s-a remarcat repede și a intrat în inima fanilor, care o apreciază pentru dăruire, spiritul de sacrificiu, dar mai ales pentru caracterul său. Din momentul în care Ane s-a accidentat și a părăsit terenul, suporterii craioveni s-au rugat să nu fie vorba de vreo de ceva grav, acum, când echipa are mare nevoie de ea.
Cu cele trei puncte obținute în meciul cu CSM Cetate Deva, SCM Craiova și-a asigurat în mare măsură locul patru la finalul returului. În ultimele două runde din sezonul regulat, elevele lui Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora mai au de jucat cu Neptun Constanța (deplasare) și Corona Brașov (acasă).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS