14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U vrea revanşa cu Zalăul

SCM-U vrea revanşa cu Zalăul

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Pentru al treilea an consecutiv, voleibaliştii de la SCM-U Craiova se luptă cu CSVM Zalău pentru accederea în finala mare a campionatului Diviziei A1. Primele două meciuri din această semifinală s-au disputat la Zalău, iar gazdele s-au impus în ambele, cu 3-2 şi 3-1. Următoarele două confruntări sunt programate în Polivalenta din Bănie, dar jocul de astăzi (ora 19.15, Digisport) are o importanţă majoră.
Dacă elevii lui Dan Pascu vor câştiga, va mai avea loc meciul de mâine, programat de la aceeaşi oră. Dacă sălăjenii, care au doar trei înfrângeri în acest campionat, îşi vor adjudeca victoria, se vor califica în finală, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut. Jucătorii olteni vor revanşa şi sunt pregătiţi să câştige cele două meciuri de acasă şi să ducă confruntarea în decisiv. Antrenorul Dan Pascu spune că orice este posibil.
„Echipele sunt apropiate ca valoare. Eu zic că forma şi motivaţia echipelor la momentul jocului vor determina câştigătoarea. Anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, noi am câştigat primele două partide de pe teren propriu, apoi Zalăul le-a câştigat pe următoarele două. Dacă ei au putut, de ce nu am face şi noi acelaşi lucru acum? Suntem încrezători şi aşteptăm publicul să ne fie alături“, a spus Pascu. În această fază a competiţiei se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci partide“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS