12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Municipalii“, perdanți

„Municipalii“, perdanți

ACS Viitorul Municipal Craiova a pierdut vineri, scor 1-2, în deplasare, cu Știința Turceni, într-un joc din cadrul etapei a 17-a din Liga a III-a, și a „căzut“ pe penultimul loc în clasamentul seriei a 4-a. Golurile gorjenilor au fost marcate de Vl. Lungu (47, 48), replica grupării adoptate de comuna Ișalnița venind prin Lucian Scarlat (51).
„A fost 0-0 la pauză, după un joc echilibrat, iar în primele trei minute am luat două goluri, din două șuturi frumoase. Am marcat și noi destul de repede, dar nu am reușit mai mult, deși am dominat finalul partidei. Asta este, acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu CS Ineu, jucăm acasă și chiar nu ne mai permitem să pierdem vreun punct. Eu aveam încredere mare în băieți, dar iată că astăzi nu au reușit să se ridice la ceea ce le-am cerut“, a declarat antrenorul ACSVM Craiova, Victor Naicu, pentru GdS.
Pentru ACS Viitorul Municipal Craiova au evoluat următorii jucători: Surdu – Nuță, Istudor, Chircan, Stoica – Borneci, Stoichițoiu (55, Bușică), Poenaru (60, Luncan), L. Scarlat – C. Scarlat (80, Borhot), Crăciun (86, Sârmon).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS