12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul carierei pentru JoJo Dan

Meciul carierei pentru JoJo Dan

Jo jo dan net

Pugilistul român Ionuţ Dan Ion (foto), alias JoJo Dan, de 33 de ani, boxează sâmbătă la „Motorpoint Arena“ din Sheffield cu englezul Kell Brook, de 28 de ani, pentru centura de campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea IBF.
JoJo, care are în palmares 34 de victorii (18 KO) și două înfrângeri, este extrem de optimist şi spune că adversarul său, campionul mondial Kell Brook (33 de victorii – 22 KO), nu are cu ce să-l surprindă.
„Kell Brook nu are nimic cu care mă poate surprinde. Sunt pregătit să fac un meci mare“, anunţă românul.
JoJo Dan a afirmat că pentru această partidă a avut parte de cea mai bună pregătire din carieră. „Am avut parte de nouă săptămâni de cantonament pentru acest meci, de departe cea mai bună perioadă de pregătire din toate timpurile. Sunt pregătit foarte bine. Pe 28 martie voi fi sută la sută pregătit pentru această provocare“, a completat Dan.
Meciul de titlu mondial dintre Kell Brook, deţinătorul centurii IBF la semimijlocie, şi românul JoJo Dan, programat în 12 reprize, va putea fi urmărit în direct pe Dolcesport şi la Radio România Actualităţi. Cei doi vor urca în ring imediat după miezul nopţii de sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS