15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU și Pandurii, în teste

CSU și Pandurii, în teste

Formațiile oltene CS Universitatea Craiova și Pandurii Târgu Jiu vor să profite la maximum de pauza competițională din Liga I, datorată jocului dintre România și Insulele Feroe, din preliminariile CE din 2016, și au stabilit pentru acest weekend partide de verificare. Alb-albaștrii, care de marți au susținut un minicantonament la Herculane, vor juca sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin, un joc amical în compania echipei bănățene Metalul Reșița, care nu are adversară în etapa a 22-a din Liga a II-a, seria 2.
Tot în compania unei divizionare B va evolua și Pandurii Târgu Jiu, trupa lui Edi Iordănescu deplasându-se în Zăvoi, pentru o confruntare, de la ora 11.30, în compania celor de la CSM Vâlcea, de asemenea, rămasă fără adversar în runda a 22-a, după ce Fortuna Poiana Câmpina s-a retras din campionat.
După aceste dispute, CS Universitatea va reveni în Bănie și va demara pregătirile partidei cu Oțelul, de la Galați, din Liga I, programată sâmbătă, de la ora 15.30, în timp ce Pandurii va începe să-și facă temele pentru meciul cu Petrolul, de la Ploiești, care va avea loc luni, 6 aprilie, de la ora 20.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS