29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Oficialii CS Universitatea Craiova, tentați de o colaborare cu Udinese

Fotbal – Oficialii CS Universitatea Craiova, tentați de o colaborare cu Udinese

Felix Grigore (dreapta) și ceilalți oficiali ai CSU vor analiza proiectul propus de Udinese (foto: csuc.ro)
Felix Grigore (dreapta) și ceilalți oficiali ai CSU vor analiza proiectul propus de Udinese (foto: csuc.ro)

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, cel al centrului de copii și juniori, Silviu Bogdan, și scouterii Gheorghiță Geolgău și Nae Ungureanu, au primit astăzi vizita unei delegații a clubului italian Udinese, formată din Ferrigno Massimiliano, Paolo Poggi și Notari Mattia. Scopul întâlnirii l-a constituit prezentarea proiectului Udinese Academy.
„A fost o întâlnire benefică din punctul nostru de vedere, sunt multe idei comune pe care cele două părți le-au avut. Ni s-a prezentat proiectul Udinese Academy, urmând ca în zilele următoare să vină o ofertă scrisă din partea lor pe care o vom analiza și vom vedea dacă este propice pentru club o colaborare”, a declarat Felix Grigore, conform site-ului oficial.
„A fost un schimb de idei foarte util, în care fiecare club a expus modul în care decurge activitatea la copii și juniori. Tot timpul ai de învățat în ceea ce privește sectorul juvenil. Au fost discuții incipiente, rămâne de văzut dacă această colaborare se va concretiza”, a spus Silviu Bogdan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS