Acasă Sport Juniorii B de la CSU, victorie detașată cu CSS Severin

Juniorii B de la CSU, victorie detașată cu CSS Severin

-

Juniorii de la CS Universitatea Craiova nu au scos decât patru puncte din „dubla“ confruntare cu CSS Severin, disputată ieri, pe stadionul „Electroputere“. Etapa a 20-a nu s-a încheiat cu victorie pentru republicanii A de la CS Universitatea Craiova. Aceştia au făcut egal cu echipa CSS Severin, scor 0-0. La juniori B, echipa craioveană s-a impus fără probleme, cu scorul de 4-0, grație reușitelor lui Laurențiu Roman (în minutul 11), Alex Popescu (minutele 20 şi 54) și Andrei Rodeanu (minutul 71).
Jucătorii convocaţi la reprezentativa Under 18 vor juca două jocuri amicale în compania Danemarcei, ce se vor disputa pe 7 şi 9 aprilie, la Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

Autovehiculele de transport persoane sau mărfuri, controlate

Autovehiculele pentru transportul de persoane sau al mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale UE.

Iohannis: Cel târziu marţi, voi desemna un premier

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că cel târziu marți va desemna un nou premier. Astăzi vor avea iar loc consultări la Cotroceni, într-o formulă mai restrânsă, în vederea formării unui nou Guvern.