14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele craiovene susţin meciuri importante astăzi

Echipele craiovene susţin meciuri importante astăzi

Norvegianca Ane Eidem îşi doreşte să fie susţinută de cât mai mulţi spectatori la partida cu Deva
Norvegianca Ane Eidem îşi doreşte să fie susţinută de cât mai mulţi spectatori la partida cu Deva

Două dintre echipele de la SCM-U Craiova dispută astăzi partide importante. De la ora 17.00, formația feminină de handbal înfruntă, pe teren propriu, pe CSM Cetate Deva, în sferturile de finală ale Cupei României. Elevele lui Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora revin în Sala Polivalentă cu dorința de a obține calificarea în semifinale. „Nu am mai jucat de ceva vreme în Sala Polivalentă, iar acum sper să revenim cu victorie. Îi așteptăm pe suporteri să ne fie alături în încercarea de a învinge Deva“, a spus norvegianca Ane Eidem.
Un succes în fața celor de la Deva le-ar apropia pe craiovence de cupele europene, deoarece în Final Four-ul Cupei României au șanse mari să intre echipe care ar putea ajunge în Europa prin prisma locurilor ocupate la finalul sezonului din Liga Națională. Celelalte partide din „sferturile“ Cupei sunt: U Neptun Constanța – Dunărea Brăila (17.00) și HCM Baia Mare – U Cluj (18.00). Partida dintre HCM Vâlcea – CSM București s-a disputat aseară şi s-a încheiat cu victoria formaţiei bucureştene, cu scorul de 32-26 (16-16).
Tot astăzi (ora 20.30, TVR3), baschetbaliștii de la SCM-U Craiova dispută returul cu Sigal Priștina, în Kosovo, contând pentru barajul de calificare în semifinalele Ligii Balcanice. Elevii lui Andelko Mandic au fost învinși în tur cu scorul de 77-73, dar vor încerca o victorie la diferență mai mare și o calificare miraculoasă în semifinale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS