6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii Târgu Jiu a fost umilită de puştii lui Hagi

Fotbal – Pandurii Târgu Jiu a fost umilită de puştii lui Hagi

Pandurii Târgu Jiu a pierdut categoric, scor 0-4, partida disputată astăzi, la Chiajna, în compania echipei FC Viitorul, contând pentru etapa a 22-a a Ligii I.

Gorjenii au început meciul cum nu se putea mai prost, Bogdan Unguruşan l-a faultat în careu pe craioveanul Alex Mitriţă, iar arbitrul Istvan Kovacs a indicat punctul cu var, penaltiul fiind transformat de Bogdan Mitra (’2). Trupa Edi Iordănescu a căutat egalarea şi a şi reuşit să marcheze în minutul 38, dar reuşita lui Vasiljevic a fost anulată corect, pe motiv de offside, după ce Cordoş s-a aflat pe traectoria şutului fundaşului sârb.

La reluare, Edi Iordănescu a slăbit apărarea, preferându-l pe atacantul Eric în locul fundaşului Cordoş sperând să relanseze lupta, dar acest fapt a fost speculat la maximum de jucătorii Viitorului, care i-au ţinut pe panduri într-o continuă presiune. Gazdele şi-au majorat avantajul la două goluri în minutul 62, când Momcilovici a vrut să-i pasese cu capul lui Vasiljevic, dar l-a servit excelent pe Romario Benzar, care l-a învins pe Gliwa cu al doilea şut. Demoralizaţi, jucătorii grupării oltene au mai scos o dată mingea din plasă în minutul 68. Bănel Nicoliţă a pătruns pe partea stângă şi i-a pasat la prima bară lui Ţâru, acesta deviind balonul pe lângă Gliwa. Cel care a închis tabela a fost Mario Benzar, care, talonat de Momcilovic, a şutat de la 14 metri lateral dreapta, cu boltă, la colţul lung, transformându-l pe Gliwa într-un simplu spectator.

Acesta a fost cel mai slab meci făcut de Pandurii în mandatul lui Edi Iordănescu, pentru gorjeni urmând un alt joc dificil, duminică, de la ora 15.30, fiind programat, pe stadionul „Municipal”, un duel cu Gaz Metan Mediaş.

Viitorul: Albuţ – Cr. Manea (’61, Hodorogea), Ţâru, Mamele, Mitrea – Nedelcu (’55, R. Marin), Daminuţă – Nicoliţă, Benzar, Mitriţă (’65, Fl. Tănase) – Henrique. Antrenor: Gică Hagi.

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Cordoş (’62, Eric), Vasiljevici, Momcilovici – Pintilii, P. Anton (’73, Elton) – Shalaj, D. Nistor, Răduţ – M. Roman (’52, Matulevicius). Antrenor: Edi Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Mamele ’37 / Anton ’44, Eric ’80.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Bogdan Velicu, Daniel Hulubei.

Observatori: Adrian Vidan, Romulus Chihaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS