16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu învins şi Sibiul

Au învins şi Sibiul

Djordje Micic (la minge) a adus, din nou, punctele victoriei pentru SCM-U Craiova
Djordje Micic (la minge) a adus, din nou, punctele victoriei pentru SCM-U Craiova

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a obţinut sâmbătă, pe teren propriu, a doua victorie consecutivă din returul Ligii Naţionale şi a noua din acest sezon.
Travis Bureau şi colegii săi au depăşit cu scorul de 77-69 (17-9, 26-15, 22-22, 12-23) formaţia CSU Atlassib Sibiu, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a.
Elevii lui Andelko Mandic aveau un avans de 19 puncte înainte de ultimul sfert, dar pe final de joc le-au dat emoţii fanilor. Formaţia oaspete s-a apropiat la doar cinci puncte (69-64) cu trei minute înainte de final, dar Micic a adus victoria formaţiei oltene, marcând ultimele opt puncte pentru SCM-U. Pentru SCM-U Craiova au evoluat jucătorii: Bureau (18p), Bozovic (6), Boltic (12), Şanta, Marojevic (11), Micic (19), Andrei (3) şi Bosnjak (8).
Oltenii au acumulat 30 de puncte, dar au rămas pe locul 11, la un punct în spatele sibienilor. Chiar dacă mai au şanse teoretice la play-off, este greu de crezut că alb-albaştrii vor mai prinde primele opt locuri. Oltenii mai au de disputat trei partide, în etapa viitoare cu Steaua CSM Bucureşti (deplasare), cu BC Timişoara (acasă), plus restanţa cu Energia Târgu Jiu (acasă).

Gorjenii au jucat aseară, pe teren propriu, cu U BT Cluj şi s-au impus cu scorul de 78-66.  După a 13-a victorie din acest sezon, Energia ocupă locul şase, cu 34 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS