5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Hai cu victoria!

Băluţă (tricou verde) îşi doreşte o evoluţie mult mai bună cu Mediaşul decât cea cu Viitorul (Foto: csuc.ro)
Băluţă (tricou verde) îşi doreşte o evoluţie mult mai bună cu Mediaşul decât cea cu Viitorul (Foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 15.30 (Digi Sport), pe stadionul „Extensiv“, formația Gaz Metan Mediaș, într-un joc din cadrul etapei a 21-a a Ligii I. După o victorie și două egaluri în care au practicat un joc eficient, nu și convingător, alb-albaștrii sunt hotărâți
să-și mulțumească și suporterii mai pretențioși, promițând că vor încerca să bifeze și victoria și să aibă și o evoluție spectaculoasă.
„O să încercăm să jucăm ce se așteaptă la Craiova, pentru că în ultimul timp au apărut critici la adresa echipei, că nu am reușit să ne impunem jocul din tur. Cred că o să vină și rezultatele, și spectacolul. Suntem conștienți că se așteaptă mai mult de la noi“, a declarat fundașul Cosmin Frăsinescu.
„Să fiți ferm convinși că fiecare dintre noi vom face tot ce este posibil să obținem și rezultate cât mai bune, iar jocul nostru, per ansamblu, să fie în creștere“, a punctat Emil Săndoi, care nu va putea miza pe „închizătorul“ Madson, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Băluță: Sper să ne luăm revanșa față de Mediaș

Invitat la emisiunea „Repriza de Sud“, de la alege.tv și Radio Sud, Alexandru Băluță și-a amintit de înfrângerea suferită în meciul tur, de la Mediaș, și a afirmat că își dorește o revanșă în disputa de sâmbătă, o victorie cât se poate de concludentă. „Păcat că am pierdut acel meci, pentru că am jucat bine, am dominat în multe momente. Sper ca sâmbătă să ne luăm revanșa față de Mediaș și să câștigăm clar. Întâlnim o echipă cu experiență, care nu vine după o serie bună de rezultate, în ultimul meci au pierdut cu Rapidul și va veni să lupte aici pentru victorie. Pentru noi este bine, pentru că suntem pe val și trebuie să păstrăm această serie de invincibilitate. Sperăm ca sâmbătă să câștigăm cele trei puncte și să-i mulțumim și pe suporteri cu o evoluție mult mai bună decât cele de până acum și, bineînțeles, ca să ne menținem sus în clasament“, a spus Băluță. „Îmi doresc ca la fiecare meci să se umple stadionul. Le mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi și la Viitorul și ne-au susținut până la final, și așa dorim să fie la fiecare meci. Cu ei în spate ne simțim mult mai bine, ne ajută să trecem peste momentele mai dificile“, a completat mijlocașul craiovean.

„Credeam că o să retrogradăm“

Întrebat dacă mai credea în revenire la cum evoluaseră lucrurile în primele șase etape, Alexandru Băluță a mărturisit că nu și că schimbarea în bine li se datorează în mare parte celor doi strategi: Emil Săndoi și Sorin Cârțu. „Sincer să fiu, chiar nu mă gândeam că ne vom reveni. Credeam că o să retrogradăm, pentru că după primele șase meciuri să ai decât două puncte e cam greu. Mă bucur că am reușit să ieșim destul de repede din subsolul clasamentului și asta datorită antrenorilor, care
ne-au pus pe picioare. Se vede și în joc, și în pregătirea fizică. Suntem foarte bine organizați și mă bucur că acum suntem pe un loc destul de bun“, a spus Băluță. Acesta nu se vede în viitorul foarte apropiat căpitan al echipei, deși este printre puținii craioveni din lot: „Nu pot să mă gândesc la banderola de căpitan acum. Deocamdată, sunt alți jucători cu experiență care își fac treaba destul de bine, care au jucat la un nivel înalt, și de la care eu am de învățat. Mai întâi, trebuie să joc bine, să înscriu cât mai multe goluri și să termin cu echipa pe un loc cât mai bun“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS