20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CS Universitatea Craiova a prezentat un nou sponsor

Fotbal – CS Universitatea Craiova a prezentat un nou sponsor

Felix Grigore (stânga) a explicat ce reprezintă cifrele inscripționate pe tricoul oferit noului sponsor al CSU (foto: Alexandru Vîrtosu)
Felix Grigore (stânga) a explicat ce reprezintă cifrele inscripționate pe tricoul oferit noului sponsor al CSU (foto: Alexandru Vîrtosu)

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, și cel al centrului de copii și juniori, Silviu Bogdan, au susținut astăzi o conferință de presă în care au prezentat un nou sponsol al echipei: Selgros. Numele noului partener se va regăsi pe spatele fiecărui junior de la CS Universitatea Craiova, însă nu au fost făcute publice datele contractuale dintre cele două părți.
„Îi spunem ‘Bine ai venit!’ partenerului nostru, Selgros, un brand, care nu mai are nevoie de prezentare şi care, în fotbalul românesc, şi-a asociat imaginea doar cu Academia ‘Gheorghe Hagi’. CS Universitatea Craiova are gânduri mari în ceea ce priveşte sectorul juvenil, ne bucurăm că am cooptat un partener serios în proiectul nostru. Este o sumă importantă pentru Centrul de copii şi juniori. Este bine şi faptul că LPF, potrivit noilor reglementări, va pune accent pe juniori. În acest sens suntem avantajaţi, pentru că avem în Oltenia un bazin excelent de tinere talente”, a declarat Felix Grigore.
„Ne dorim ca împreună să realizăm un proiect serios şi de lungă durată. După cum se poate observa şi din implicarea noastră la ‘Academia Hagi’, ne dorim în România să sprijinim copiii şi juniorii. Selgros a fost întotdeauna lângă comunitatea din Bănie şi e o bucurie să fie alături de CS Universitatea Craiova. În momentul actual, potrivit strategiei noastre, ne implicăm doar la sectorul juvenil. Şi îmi doresc ca împreună să-l redescoperim un nou Ilie Balaci, care a fost pentru mine cel mai bun jucător din România. Firesc că îmi doresc ca echipa mare a Ştiinţei să joace în Cupele Europene”, comentat Petrică Ciorecan, directorul magazinului Selgros Craiova.
„Ne bucurăm că aţi venit lângă viitorul fotbalului craiovean, că aţi ales să vă alăturaţi familiei CS Universitatea Craiova. Alături de firma dumneavoastră ne putem gândi la obiective mai îndrăzneţe. Ne dorim să fim în fazele superioare ale campionatelor de juniori cu cât mai multe echipe, şi, de ce să nu o recunosc, ne-am propus pentru acest sezon un titlu national“, a punctat Silviu Bogdan, managerul centrului de copii şi juniori al CS Universitatea.
Directorul Petrică Ciorecan a primit în dar de la reprezentanţii grupării din Bănie un fular şi un tricou cu numărul 2001. „Este anul în care Selgros a deschis primul magazin în România. Iar 1 este inscripţionat mai mare pentru că ne dorim să fim numărul 1 alături de noul nostru partener“, a spus Felix Grigore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS