7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CS Universitatea Craiova mizează pe o victorie cu Mediaș

Fotbal – CS Universitatea Craiova mizează pe o victorie cu Mediaș

Emil Săndoi și Cosmin Frăsinescu vor cele trei puncte puse în jocul cu Gaz Metan Mediaș (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Cosmin Frăsinescu vor cele trei puncte puse în jocul cu Gaz Metan Mediaș (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi, la stadionul „Extensiv”, o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și fundașul central Cosmin Frăsinescu au prefațat partida de sâmbătă, de la ora 15.30 (Digi Sport), de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a 21-a a Ligii I.
„O să avem un meci destul de dificil cu Gaz Metan și încercăm să scoatem maximum posibil. Mediașul a pierdut acasă cu Rapid, și vedeți, în returul acestui campionat așa s-a întâmplat cu toți adversarii noștri, pentru că și Steaua a venit la noi după ce pierduse pe teren propriu cu Rapid, Viitorul reușise un rezultat de egalitate cu Rapidul în Giulești, deci toți vin la noi să obțină puncte, pentru că sunt într-o situație din asta de disperare. Așa am fost și noi la început, ne doream să obținem cât mai repede puncte care să ne scoată din acea zonă periculoasă a clasamentului. Din acest punct de vedere vom avea o partidă foarte grea. O să întâlnim un adversar dispus la orice fel de sacrificiu pentru a obține un rezultat bun. Pentru această partidă avem un singur jucător indisponibil, Madson e suspendat. În rest, toți băieții sunt apți și s-au pregătit bine în acestă săptămână și sperăm ca asta să se vadă și pe teren. Ne dorim victoria, e normal, după parcursul bun pe care l-am avut în ultima perioadă, care este destul de lungă, cam de vreo șase luni, și avem nevoie de continuitate în rezultate pozitive”, a spus Emil Săndoi.
„Întâlnim Gaz Metan Mediaș, o echipă la care am jucat și eu, care și-a păstrat în mare parte lotul, are omogenitate, dar care în momentul ăsta traversează o perioadă mai rea și are mare nevoie de puncte. Noi trebuie să ne continuăm parcursul bun de până acum și mai mult decât atât trebuie să începem să jucăm bine, să aducem cât mai multă lume la stadion și să ne agățăm de orice să rămânem pe locurile fruntașe”, a afirmat Cosmin Frăsinescu.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS