3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii s-au întors cu un punct de la Târgovişte

Podărenii s-au întors cu un punct de la Târgovişte

Răduţ (la minge) a marcat în deplasarea de la Târgovişte (foto: fcpodari.ro)
Răduţ (la minge) a marcat în deplasarea de la Târgovişte (foto: fcpodari.ro)

CS Podari a remizat, scor 1-1, în disputa de sâmbătă, din deplasare, cu FCM Târgovişte, contând pentru etapa a 14-a a Ligii a III-a, seria 3. Gazdele au deschis scorul prin Ştefan Săndulescu (’33 – penalti), iar doljenii au restabilit egalitatea prin Costi Răduţ (’42). FCM Târgovişte a mai beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 25, dar Mecea s-a opus golului.
„Este un rezultat bun, un punct muncit. Am rămas aproape de ei, că aveau două puncte în plus, dar ei joacă în deplasare, iar noi acasă şi avem şansa să-i depăşim. Important este că nu am pierdut şi că uşor, uşor creştem, ne facem mari. Din păcate, avem indisponibilităţi în continuare: Ionuţ Şerban are ruptură, Săceanu nu a fost legitimat încă, pentru că firma care se ocupă de falimentul FC Universitatea nu i-a prelungit împrumutul, iar Ciocârlă e suspendat. Puteam să obţinem mai mult, dar e un rezultat pozitiv. Orice punct e important pentru noi în lupta pentru evitarea retrogradării. Avem o săptămână la dispoziţie să pregătim jocul de acasă cu Urban Titu şi trebuie să obţinem o victorie“, a declarat antrenorul podărenilor, Dragoş Bon, pentru GdS.
CS Podari a început meciul cu: Mecea – Ciocioană, Dina, Dreşcă Stănia – Rioşanu, Dragomir – Mirescu, Preda, Răduţ, L. Pârvu. În repriza secundă au mai intrat Dănuţ Stancu, Olivian Surugiu şi Claudiu Ştefan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS