7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor să scape din plutonul codaşelor

Pandurii vor să scape din plutonul codaşelor

Pandurii (în alb) nu vor să se întoarcă cu mâna goală de la Piatra Neamţ
Pandurii (în alb) nu vor să se întoarcă cu mâna goală de la Piatra Neamţ

Victoria de la Cluj cu CFR le-a dat aripi celor de la Pandurii Târgu Jiu, care sunt nerăbdători să-și treacă în cont alte trei puncte importante în partida de astăzi, de la ora 18.00 (Digi Sport / Dolce Sport), cu Ceahlăul, de la Piatra Neamț, prima din etapa a 20-a a Ligii I.
Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, le-a transmis elevilor săi că nu-l interesează prea tare evoluția cu moldovenii, ci să câștige pentru a putea urca în clasament. „Prea puțin mă interesează partea estetică. Știu că multă lume spune despre noi că jucăm spectaculos, dar pe mine mă interesează doar să obținem victorii. Vreau să fim echilibrați, să nu mai comitem erori și, ce este mai important, să nu luăm gol. Trebuie să fim tot timpul 100% concentrați“, a declarat Edi Iordănescu.
La rândul lor, jucătorii au conștientizat că nu-i așteaptă un joc ușor la Piatra Neamț: „Sunt trei puncte importante câștigate la CFR, dar nu am realizat încă nimic. Vreau să continuăm pe aceeași linie, să urcăm în clasament. Orice punct câștigat e important, dar noi vrem trei puncte din fiecare meci. Și ca joc se vede că echipa crește de la meci la meci. Mai avem nevoie de două-trei victorii pentru a fi mai liniștiți“, a declarat mijlocașul Mihai Pintilii.
„Avem nevoie de continuitate în rezultate, iar asta înseamnă că trebuie să luăm alte trei puncte la Piatra Neamț. Va fi un meci greu, dar cred că noi putem să ne facem jocul de posesie pentru că avem o echipă de calitate. E un teren incomod sub Pietricica, însă mergem acolo să câștigăm“, a punctat fundaşul Andrei Cordoş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS