12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi: Ne așteaptă un joc dificil cu Viitorul

Fotbal – Săndoi: Ne așteaptă un joc dificil cu Viitorul

Emil Săndoi și Cristi Bălgrădean vor victoria în meciul cu FC Viitorul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Cristi Bălgrădean vor victoria în meciul cu FC Viitorul (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi, la stadionul „Extensiv”, o conferință de presă, în care antrenorul Emil Săndoi și portarul Cristi Bălgrădean au prefațat întâlnirea cu FC Viitorul, programată duminică, de la ora 18.00, la Chiajna, contând pentru etapa a 20-a a Ligii I.
„Ne așteaptă un joc dificil cu Viitorul. Ca să fiu sincer aș fi preferat ca în aceste două etape, care s-au scurs din returul campionatului, Viitorul să fi obținut rezultate mai bune, dar ați văzut că a pierdut cu CSMS Iași și nu a reușit decât un rezultat de egalitate în Giulești, cu Rapidul, chiar dacă a jucat destul de mult timp cu doi oameni în plus. Să nu uităm însă că este o echipă cu jucători tineri, de mare perspectivă, care are un antrenor foarte bun, Gică Hagi. Viitorul este o formație pe care o respectăm, dar asta nu înseamnă că nu vom merge la Chiajna să nu ne întoarcem cu puncte de acolo. Băieții s-au pregătit foarte bine în această săptămână și noi am încercat ca unele antrenamente să le facem pe teren sintetic, având în vedere că vom juca acolo pe o astfel de suprafață. Sperăm să găsim înțelegere și din partea organizatorilor ca antrenamentul de sâmbătă după amiază (mâine – n.r.) să-l facem pe terenul întâlnirii cu Viitorul. Și aceste gazoane sintetice mai diferă și de asta noi am luat și acel amical la Slatina, tot pentru a ne obișnui cu suprafața. În orice caz, vom face tot posibilul să facem o partidă bună”, a declarat Emil Săndoi.
„Mergem la Viitorul să câștigăm toate punctele, să ne facem jocul. Este normal să fie o diferență între gazonul sintetic și cel natural. Pe cel sintetic poate să-ți rămână piciorul înfipt, Doamne ferește!, și să apară accidentări grave. Dacă va ploua, mingea va aluneca mai repede, deci trebuie să fim concentrați pe tot parcursul jocului și să facem cât mai puține greșeli”, a spus Cristi Bălgrădean.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS