16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Cristian Manea va juca la Chelsea Londra

Fotbal – Cristian Manea va juca la Chelsea Londra

Cristi Manea (la minge) are şansa să se remarce în fotbalul mare (foto: digisport.ro)
Cristi Manea (la minge) are şansa să se remarce în fotbalul mare (foto: digisport.ro)

Cristian Manea, tânărul fundaş al echipei FC Viitorul, îşi va continua cariera la formaţia engleză Chelsea Londra, antrenată de portughezul Jose Mourinho, cu care va semna un contract pe cinci ani, anunţă presa britanică de astăzi, citată de Agerpres. Oficialii grupării londoneze au demarat încă din luna septembrie negocierile cu echipa patronată de Gheorghe Hagi în vederea transferului lui Manea (17 ani), iar acum s-a ajuns la un acord, transferul fiind estimat la 2,3 milioane lire sterline (aproximativ 3,17 milioane euro).

Manea va împlini 18 ani abia în luna august, însă Chelsea s-a mişcat rapid pentru a-şi asigura serviciile jucătorului român, aflat şi în vizorul cluburilor Arsenal Londra, Ajax Amsterdam şi Udinese, scrie cotidianul Daily Mail, adăugând că jucătorul român urmează să fie împrumutat pentru o perioadă la Vitesse Arnhem sau Mallorca.

Ziarul englez reaminteşte, totodată, că Manea a debutat deja în prima reprezentativă a României, fiind integralist la meciul cu Albania, câştigat cu 1-0 de „tricolori”, pe 31 mai 2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS