20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Mihai Roman a marcat golul numărul 400 al acestui sezon din Liga I

Fotbal – Mihai Roman a marcat golul numărul 400 al acestui sezon din Liga I

Mihai Roman (în alb) a avut un sezon foarte bun până acum în tricoul pandurilor (foto: panduriics.ro)
Mihai Roman (în alb) a avut un sezon foarte bun până acum în tricoul pandurilor (foto: panduriics.ro)

Atacantul formației Pandurii Târgu Jiu, craioveanul Mihai Roman, a marcat duminică seară, la Cluj, golul numărul cu 400 în ediţia 2014-2015 a Ligii I, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. La finalul etapei a 19-a s-au înregistrat 408 goluri, asta însemnând o medie de aproximativ 2,4 goluri/meci.
Tânărul atacant al gorjenilor, Mihai Roman, a ajuns la nouă reuşite în stagiunea curentă şi se înscrie în lupta pentru titlul de golgheter. Iată cum arată clasamentul principalilor marcatori: Keșeru – 12 goluri, Tamuz, Tade, Mitrea, Bilinski – toți câte 10; Constantinescu, M. Roman – câte 9.
Golul cu numărul 100 a fost marcat de Albin în partida din etapa a 5-a, CS Universitatea – Petrolul 0-2 (primul gol). Borna 200 a fost atinsă tot de un fotbalist al ploieștenilor, Toto Tamuz, în etapa a 9-a, la partida FC Viitorul – Petrolul 1-3 (gol pentru 1-1). În fine, Toto Tamuz a marcat și cel de-al 300-lea gol al actualei ediții, în Universitatea Cluj – Petrolul 0-3 (primul gol), disputat în etapa a 14-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS