22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Barcan și-a luat postul în primire

Barcan și-a luat postul în primire

-

Începând de astăzi, Marius Barcan se va ocupa de destinele clubului SCM Craiova (foto: Daniela Mitroi-Ochea)
Începând de astăzi, Marius Barcan se va ocupa de destinele clubului SCM Craiova (foto: Daniela Mitroi-Ochea)

Marius Barcan, noul director interimar al clubului SCM Craiova, s-a prezentat astăzi la serviciu.

Fostul handbalist a vorbit despre obiectivele sale la noul loc de muncă: „Îmi doresc ca alături de sportivi, antrenori și echipa administrativă din acest club să formăm un grup unit, astfel încât să obținem la nivelul echipelor rezultate foarte bune. În acest sens, sper ca echipele de volei masculin și handbal feminin să prindă unul din primele patru locuri, pentru a juca în cupele europene. Ne dorim stabilitate și cu ajutorul Consiliului Local, al Primăriei, dar și cu suportul spectatorilor sper să facem un lucru trainic și stabil în acest oraș. Să le facă plăcere oamenilor să vină la un meci de handbal, volei și baschet. Sunt craiovean și îmi doresc să batem mereu, indiferent de valoarea adversarului. Dacă pierdem, măcar să pierdem cu fruntea sus”, a spus Barcan, pentru GdS.

În perioada următoare, noul director va purta discuții cu antrenorii din club.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.